On inimesi, kellele see pole probleem. See pole ka väikese seltskonna puhul raske toimetamine. Kuid on inimesi, keda selline teguviis tõsiselt häirib. Eriti kui on palju külalisi. Mida teha? Võimalused on järgmised:
Paluda toojal toodu eest ise hoolitseda, andes talle vajalikud tööriistad ja serveerimisaluse. Näidata ka prügikasti koht, sest sealt tuleb üksjagu jääke.
Panna vaikselt toodud terved puu- ja köögiviljad kõrvale, ning ütled, et natukese aja pärast serveerid. Kuigi võib juhtuda, et unustad sootuks, sest enda planeeritud road ja joogid vajavad samuti serveerimist.
Oled rõõmus, et saad köögis toimetada. Hakkad pesema, puhastama ja tükeldama - siis kui külalised naudivad mõnusalt aega.
Seega, et mitte panna vastuvõtjat ebamugavasse olukorda, tee enne ettevalmistused külla minekuks oma kodus, või osta suupisteid kaasa. Kui see ei ole võimalik, siis paku kohe enda abi. Kuigi igas köögis on vahendid köögipealiku poolt mugavalt paigutatud ja teistel on seal võibolla natuke kohmetu askeldada.
Vastused puuduvad